Richt je kledingkast duurzaam in met Studio Anneloes

Normaal gesproken blog ik niet over mode! Toch wilde mijn vriendin heel graag dat ik mijn platform zou gebruiken om een blog te schrijven over een bepaald merk: Studio Anneloes. Een tijdje geleden wilde ze haar hele kledingkast opnieuw inrichten. Ze is veel afgevallen, en past daarom bijna al haar kleding niet meer. Een fijne reden natuurlijk om een nieuwe inhoud van je kledingkast bij elkaar te shoppen! Toen kwam ze het merk Studio Anneloes tegen, en ze was helemaal verkocht. Bij deze dus een blog over dit merk, die ik met hulp van mijn vriendin heb geschreven! Hopelijk waarderen jullie de afwisseling!

Het ontstaan van het merk Studio Anneloes

Zoals je al kan raden aan de naam, staat aan het roer Anneloes. Zijn ontwerpt alle kleding zelf in Amsterdam. Ze ontwerpt kleding die tijdloos en mooi zijn. Dit is ook het doel van het kledingmerk. Ze willen namelijk een alternatief bieden voor de fast-fashion die we zo gewend zijn in Nederland. Elke zomer en elke winter een nieuwe collectie kleding is niet alleen slecht voor je portemonnee en voor het milieu. Je gaat ook geen waarde meer hechten aan kledingstukken. Studio Anneloes wil met haar merk mensen in laten zien dat je echt tijdloze en toch hippe items kunt kopen, waar je heel gelukkig van wordt als die in je kast hangen. Daarnaast zijn de kledingstukken allemaal gemaakt van eerlijke stoffen door mensen die in goede omstandigheden werken voor een goed loon. Zelf werd ik echt blij toen ik daar achterkwam, want merken zoals deze zijn het best voor de toekomst van onze planeet en van ons omkijken naar anderen.

Go chique met Studio Anneloes

Het merk is er een voor veel verschillende vrouwen, of voor een vrouw met verschillende stijlen! Ze hebben namelijk echt van alles in het assortiment. Zo kun je kiezen uit heel veel chique kledingstukken voor verschillende gelegenheden. Ze hebben mooie nette broeken en truien voor als je naar werk gaat en er casual chique uit wil zien. Ook hebben ze een prachtige pantalon in de collectie zitten. Een elegant passende jas mag natuurlijk ook niet uit een nieuwe collectie ontbreken. Deze jas past heel goed bij alle meer chique truien, broeken, jurkjes en andere kledingstukken die ze hebben!

De hippe blouse met print

Een andere kant van Studio Anneloes is haar grote collectie coole blouses! Mijn vriendin is gek op blousjes, zolang ze een vette print of pasvorm hebben. Hoe het merk het doet weet ze niet, maar ze zijn er in geslaagd blousjes te ontwerpen met prints die tijdloos zijn. Juist iets als prints is heel trend-gevoelig, maar je voelt je nooit niet-fashionable in een bloes van het merk. Ga voor kleurrijke bloemen, dierenprints of bladeren, of kies juist voor een minder opvallende blouse met streepjes! Elke blouse die je kiest is gewoon geslaagd!

Wat is Studio Anneloes een fijn merk voor mijn vriendin, en ik vind het extra leuk haar te zien in mooie kleding die echt beter voor de aarde is!